RhinoFix Цена, eMag, OLX, Реални коментари, мнения, Форум БГ Мама, Състав, Как действа?

4.5/5 - (18 votes)
Официален уебсайтwww.rhinofix.com
Предимства➔Активна корекция на формата и размера на носа

➔Подобрява дишането

➔Намалява хъркането

➔По-добър външен вид на лицето

Как се приемаНоси се по 2 часа през нощта 2-4 пъти седмично
СъставОрганични влакна
Странични ефектиНяма
Цена95 лева
Оценка4.5/5

Какво е RhinoFix?

РиноФикс е шина, предназначена за природно коригиране на формата на носа и повдигане на неговия връх. Производителят му счита, че това е една от най-добрите естествени алтернативи на скъпата козметична хирургия, която често предизвиква болка. Всеки желаещ в България може да поръча РиноФикс на достъпна цена през официалния уебсайт.

rhinofix-какво-е

RhinoFix – Състав и Резултати

Съставът на РиноФикс включва органични влакна, които не предизвикват никакви дразнения. Можете да използвате шината за корекция на носа в удобството на вашия дом. Тя има универсален размер и лесно може да се регулира според формата на вашия нос. Ергономичната й форма позволява лесно настройване и прилягане.

Основните положителни резултати, които можете да постигнете с РиноФикс, са:

 • Активна корекция на формата и размера на носа;
 • Постепенна промяна в хрущяла на носа, което подобрява дишането и намалява хъркането;
 • По-добър външен вид на лицето.

Моля, имайте предвид, че РиноФикс е продукт за външна употреба и предлага естетически резултати. В случай на сериозни проблеми с носа или дихателните пътища, препоръчваме да се консултирате със специалист.

Внимание!
rhinofix
Rhinofix
Този продукт не се продава в аптеките! Можете да го закупите само от официалния производител за България. Посетете официалния сайт за повече информация и отстъпка от 50%!
Официален уебсайт

Как работи Ринофикс?

РиноФикс коригира формата на носа по естествен начин. Това устройство за изправяне на назалния хрущял действа чрез прилагане на лек натиск, за да изглади естетическите несъвършенства. Производителят му счита, че той е станал истински хит на пазара в България благодарение на своята достъпна цена и натурален подход.

Сертификатът за качество на РиноФикс е издаден в ЕС и посочва ефективност от 93%. РиноФикс работи с високо качество и е създаден по специална технология, която не дразни кожата и не пречи на дишането. Има данни, че освен за по-съвършения външен вид на лицето, той е полезен и за хората, които страдат от хронично хъркане.

rhinofix-как-работи

Ринофикс – предимства от употребата на шината

Основните ползи и предимства от носенето на коригиращата шина за нос РиноФикс са следните:

 • Изцяло натурален подход, който работи за по-красив, симетричен и прав нос.
 • РиноФикс има ефективност от 93% при изглаждането на остри върхове и гърбицата на назалния хрущял.
 • РиноФикс намалява дължината на носа, като повдига върха му, без да причинява болка.
 • Няма докладвани неприятни странични ефекти и противопоказания при използването на РиноФикс.

Как се използва Ринофикс?

Подробната листовка, включена в опаковката на РиноФикс, е ръководство за потребителя. Уверете се, че следвате стриктно указанията, описани в нея, за да приложите правилно устройството за корекция на формата на носа. РиноФикс трябва да се носи 2-4 пъти седмично за 2 часа през нощта.

rhinofix-за-какво-служи

Ето как се използва РиноФикс, според инструкциите за употреба в листовката:

 • Клиентите трябва да носят шината в продължение на 2 часа през нощта, 2-4 пъти седмично.
 • Използвайте устройството за корекция на формата на носа до 3 месеца, за да постигнете най-добрите резултати.
 • Спазвайте стриктно инструкциите за употреба на РиноФикс!

Моля, следвайте указанията в листовката за правилна употреба на РиноФикс!

RhinoFix Цена в аптеки, OLX, emag – къде може да се закупи?

Ако искате да закупите оригиналния РиноФикс на добра цена, трябва да го закупите от официалния му уебсайт. Използвайте следния линк, за да получите отстъпка до 50%. Моля, имайте предвид, че наличностите са ограничени поради големия интерес към продукта.

Цена -50%

Въпреки това, внимавайте, че има много търговци, които предлагат имитации на РиноФикс в сайтове като OLX. Не се излагайте на риск да ги закупите от там. Освен че ще платите завишена цена, също рискувате да получите фалшификат.

След като се свързахме с официалния производител, ни беше потвърдено, че оригиналният продукт РиноФикс е наличен само през техния уебсайт. Не е необходимо да поемате рискове и да плащате по-висока цена.

Официален производител на RhinoFix в България

Като закупите РиноФикс директно от официалния производител, можете да бъдете уверени в неговата автентичност, свежест и справедлива цена, както и в оптималната му безопасност. За клиентите в България, които искат да се възползват от тези предимства, е необходимо да пазаруват през официалния уебсайт, тъй като производителят е спрял доставките към аптеки и онлайн магазини. Това гарантира, че клиентите получават това, което очакват – качество и цена, така че да могат да се възползват максимално от РиноФикс.

rhinofix-ползи

Как да поръчате RhinoFix безопасно и лесно

Поръчката се плаща с наложен платеж, който е напълно безопасен за вас. По този начин не рискувате да бъде открадната информацията от вашата карта от съмнителни уебсайтове.

Ето как да направите поръчка в 5 стъпки:

 1. Посетете официалния уебсайт на производителя на РиноФикс.
 2. Разгледайте информацията, свързана с продукта, включително начин на употреба, клинични изследвания и други.
 3. Попълнете формата за поръчка – само с телефонен номер и име. Уебсайтът не изисква чувствителна информация, като банкова карта или лични данни, като ЕГН.
 4. В рамките на 24 часа след изпращане на поръчката, очаквайте телефонно обаждане от оператор за потвърждение на поръчката и задоволяване на вашите предпочитания за адрес за доставка.
 5. Очаквайте безплатна доставка на РиноФикс чрез куриер в рамките на 3-5 работни дни и платете с наложен платеж при получаване на пратката.

Вижте още: Matcha Slim Цена, eMag, OLX, Реални коментари, мнения, Форум БГ Мама, Състав, Как действа?

RhinoFix Реални коментари, отзиви и мнения от форуми в България, БГ мама (проверени потребители)

След подробен преглед на здравни уебсайтове, форуми като „БГ мама“ и други, не открихме негативни мнения за РиноФикс. Също така, ние постоянно следим популярните групи във Facebook, където се дискутират подобни продукти. В тези групи също не открихме негативни отзиви за продукта.

Марияна, 28 години, Велинград

Получих РиноФикс за рождения си ден и на първоначален етап дори не осъзнавах какво точно представлява. Въпреки това, бях много щастлива да получа този подарък. С времето забелязах, че гърбицата на носа ми стана по-малка и постепенно изчезна напълно. Изглеждаше като че ли носът ми стана по-фин и изящен! Благодаря ви много! Вече поръчах РиноФикс и за приятелката си – само 2 месеца и резултатите са впечатляващи, без да е необходима ринопластика!

Людмила, 34 години, Чепинци

Поръчах шината и тя пристигна изключително бързо. Признавам, че първоначално не бях сигурна дали ще работи. В началото усещането от носенето й беше неудобно, но с времето се свикнах. Сега съм много доволна от резултата! За само 2 месеца се справих с моя „нос като картоф“. Сега лицето ми изглежда много по-добре. Забелязвам, че мъжете ме гледат с интерес!

Ограничени Количества
rhinofix
Rhinofix
Официалният производител предупреждава: Поради големия интерес количествата се изчерпват бързо. Не чакайте последния момент и поръчайте още днес!
Официален уебсайт
Avatar photo
Мария Иванова

Мария Иванова се интересува от грижи за здравето и намирането на баланс във всички сфери на живота. Тя подробно оценява природни продукти, анализирайки тяхната композици и ефективност.

Articles: 46

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *