Dermal Крем Цена, Къде да купя? Аптеки, Мнения, Състав, Как се използва?

4.8/5 - (23 votes)
Официален уебсайтwww.dermal.bg
Предимства➔ Намалява възпалението
➔ Облекчава сърбежа и дразненето
➔ Насърчава подмладяването на кожата
Как се приема👉 Нанесете тънък слой от крема върху засегнатата от псориазис кожа
Състав🌿 Натурални съставки
Странични ефекти❌ Няма
Цена🔥 75 лева
Мнения🔝 97.5% позитивни

Поръчай с отстъпка -50%

Dermal крем – какво представлява?

Dermal крем е специализиран продукт, създаден за облекчаване на симптомите, свързани с псориазис по кожата. Той включва специфични компоненти, които действат за намаляване на възпалението, облекчаване на сърбежа и улесняване на подмладяването на кожата, засегната от това състояние. Прилага се външно върху засегнатите участъци, като предлага облекчение и подобрява визуалния вид на кожата, засегната от псориазис.

dermal krem bg

Как действа Дермал крем?

Дермал крем действа чрез множество механизми, за да предложи облекчение и да подобри симптомите, свързани с псориазис. Активните компоненти, съдържащи се в крема си сътрудничат, за да осигурят произтичащите от това предимства:

 • Намаляване на възпалението: Кремът включва съставки, притежаващи противовъзпалителни свойства, които спомагат за намаляване на възпалението в областите, засегнати от псориазис. Това може да облекчи подуването, зачервяването и чувствителността на кожата.
 • Облекчаване на сърбежа и дразненето: Успокояващите съставки, съдържащи се в крема, могат да облекчат сърбежа и дразненето, свързани с псориазиса. Това създава усещане за успокоение и спомага за ограничаване на чесането, като по този начин помага да се предотврати потенциално увреждане на кожата.
 • Насърчаване на подмладяването на кожата: Dermal съдържа съставки, които стимулират обновяването на клетките в засегнатата от псориазис кожа. Това спомага за намаляване на лющенето, изглаждане на грубите участъци и подобряване на цялостния вид на кожата.
Внимание!
dermal krem mneniq
Dermal krem
Този продукт не се продава в аптеките! Можете да го закупите само от официалния производител за България. Посетете официалния сайт за повече информация и отстъпка от 50%!
Официален уебсайт

Показания за употреба

Прилагането на Dermal против псориазис се препоръчва при следните ситуации:

 • При наличие на плаки или кожни лезии в резултат на псориазис.
 • При наличие на изразен сърбеж или дразнене на засегнатата от псориазис кожа.
 • За облекчаване на възпалението и зачервяването в областите, засегнати от псориазис.
 • По време на разпалване или обостряне на псориазиса.
 • Като компонент на рутинната поддържаща терапия за овладяване на симптомите на псориазис.
 • Преди излагане на слънце, тъй като кремът може да осигури защита и подхранване на кожата по време на излагане на слънце.
 • Според указанията на лекар или дерматолог, като част от цялостна стратегия за лечение на псориазис.

dermal крем състав

Dermal Състав, какво съдържа

Дермал крем против псориазис се състои от следните компоненти, всеки от които има уникално действие:

 • Маслиново масло: Маслиновото масло традиционно се използва заради своите овлажняващи и успокояващи кожата качества. Многобройни проучвания подчертават предимствата му в грижата за кожата и способността му да повишава защитната бариера на кожата.
 • Невен и цвят от лилия: Невенът и лилията са известни със своите противовъзпалителни и лечебни свойства. Тези съставки могат да облекчат възпалението на кожата и да стимулират обновяването на клетките. Изследванията са доказали тяхната ефикасност при справяне с кожни състояния като дерматит.
 • Бял равнец (див магданоз): Белият равнец е известен със своите противовъзпалителни и антиоксидантни свойства. Той има история в традиционната медицина за облекчаване на сърбеж и кожни раздразнения.
 • Жълт кантарион: Жълтият кантарион се използва за лечение на кожни проблеми благодарение на противовъзпалителните и успокояващите си свойства. Въпреки че няма конкретни изследвания за ефективността му при псориазис, някои проучвания показват, че той може да има благоприятно въздействие върху дерматита и други възпалителни кожни заболявания.
 • Пчелен восък: Пчелният восък се включва в съставите за локално приложение поради своите благоприятни за кожата и защитни характеристики. Той спомага за задържането на влагата и за създаването на защитен щит върху засегнатата от псориазис кожа. Въпреки че има ограничени проучвания за употребата му при псориазис, той е показал ефективност при подхранването на сухата, напукана кожа.

Dermal Крем – За какво е полезен?

Дермал крем за псориазис предоставя многобройни предимства при грижата за засегнатата от псориазис кожа. Ето някои от основните предимства:

 • Облекчаване на възпалението: Активните компоненти, които се съдържат в крема, облекчават възпалението в засегнатите от псориазис области. Това може ефективно да намали зачервяването, подуването и чувствителността на кожата.
 • Овлажняване и омекотяване: Кремът е известен със своите овлажняващи и омекотяващи свойства: Наситен със зехтин и пчелен восък. Тези съставки ефективно хидратират сухата и груба кожа, свързана с псориазис, като я правят по-гладка и еластична.
 • Облекчаване на сърбежа и дразненето: Съставките като невен и жълт кантарион притежават успокояващи свойства, които могат да облекчат сърбежа и дразненето на засегнатата от псориазис кожа. Това осигурява облекчение и помага да се предотврати прекомерното чесане, което може да изостри симптомите.
 • Насърчаване на клетъчната регенерация: Някои съставки, като невен и бял равнец, имат регенериращи свойства, които подпомагат процеса на обновяване на кожата. Това потенциално може да подобри външния вид на псориатичните лезии и да ускори процеса на оздравяване.
 • Лесно локално приложение: Кремът е предназначен за локална употреба, което позволява прецизно нанасяне върху засегнатите зони. Леката му текстура осигурява бързо абсорбиране, без да оставя мазни следи по кожата.

dermal крем дозировка

Дермал дозировка, как се използва

Указанията и придружаващата ги листовка предоставят информация за противопоказанията, потенциалните нежелани реакции, указанията за употреба и правилното съхранение на лекарствения продукт.

Dermal Крем странични ефекти и противопоказания

Въпреки че Dermal крем против псориазис като цяло се понася добре, важно е да се знае, че в определени случаи могат да възникнат нежелани ефекти. Тук е представена компилация от потенциални нежелани ефекти, с които трябва да се съобразявате:

 • Дразнене на кожата: Съществува възможност за локално дразнене на кожата, което в някои случаи може да се прояви като зачервяване, сърбеж или усещане за парене. Ако се сблъскате с някоя от тези реакции, препоръчително е да преустановите употребата на продукта и да се консултирате с медицински специалист.
 • Кожни алергии: Лица, които имат алергии към някой от компонентите на крема, могат да получат алергична реакция. Тя може да се прояви като силен сърбеж, зачервяване, подуване или кожни обриви. Ако се появи такава реакция, задължително трябва да преустановите употребата на продукта и да потърсите незабавно медицинска помощ.
 • Повишена чувствителност към слънцето: Заслужава да се отбележи, че някои съставки на крема могат да повишат чувствителността на кожата към слънчева светлина. Поради това е препоръчително да се сведе до минимум прякото излагане на слънце и да се използват подходящи мерки за защита от слънцето, докато се използва гелът.

Противопоказания

Важно е да знаете, че Дермал крем за псориазис може да бъде придружен от специфични противопоказания. По-долу ще намерите списък на потенциалните противопоказания:

 • Алергии: Ако имате известни алергии към някоя от съставките на крема, препоръчително е да се въздържате от употребата му. Изключително важно е да прегледате внимателно списъка със съставките и да проведете тест за чувствителност върху малък участък от кожата си, преди да приложите продукта върху по-големи площи.
 • Състояния на кожата: Избягвайте да използвате гела върху кожа, която е наранена, раздразнена или има отворени рани, порязвания или изгаряния. Този продукт е предназначен за прилагане върху здрава кожа.
 • Бременност и кърмене: Има ограничени данни относно безопасността на употребата на гела по време на бременност и кърмене. Препоръчително е да се консултирате с медицински специалист, преди да използвате продукта през тези етапи.

дермал крем как се използва

Dermal – Как се използва?

За да използвате ефективно Dermal крем против псориазис, спазвайте следните указания:

 1. Почистете засегнатата област: Преди да нанесете гела, почистете деликатно засегнатия участък с хладка вода и нежен почистващ препарат. Подсушете я старателно с чиста кърпа.
 2. Нанесете тънък слой: Вземете подходящо количество от гела и го нанесете тънко върху засегнатата от псориазис кожа. Нежно масажирайте гела с кръгови движения до пълното му абсорбиране.
 3. Последователно нанасяне: Прилагайте крема два до три пъти дневно, като следвате препоръките на производителя или на Вашия лекар. Придържането към предложената процедура за приложение дава най-добри резултати.
 4. Предотвратете контакт с очите и лигавиците: Винаги избягвайте контакт на гела с очите, устата, носа или други лигавици. При случаен контакт изплакнете обилно с вода.
 5. Спазвайте инструкциите за употреба: Внимателно прочетете и спазвайте инструкциите, предоставени от производителя на крема. Обърнете специално внимание на всички специфични предпазни мерки или предупреждения, посочени на опаковката.

Dermal Крем Цена, Промоция

Цените на Dermal варират в различните интернет страни. Въпреки това, официалният уебсайт на производителя е изключителен източник за откриване на най-изгодните и конкурентни цени, заедно с примамливи отстъпки и промоции.

Поръчай с отстъпка -50%

Dermal Крем аптеки, къде да купя?

Когато става въпрос за придобиване на Dermal, от решаващо значение е да се определи правилният източник на този изключително търсен продукт. Опитите да го откриете в различни аптеки биха се оказали безполезни, тъй като те не носят този конкретен артикул в инвентара си.

Ако живеете в България и имате подчертан интерес да се снабдите с Dermal, най-удобният и надежден вариант е да посетите официалния уебсайт на производителя. По този начин можете безпроблемно да направите поръчка с пълно доверие, сигурни, че ще получите точно това, което желаете.

дермал крем аптеки

Dermal Крем OLX, eMag, Amazon

За съжаление, оригиналният продукт Dermal не е достъпен на популярни онлайн платформи като OLX и eMag. За да гарантирате придобиването на автентичен и неподправен продукт, силно ви съветваме да направите поръчката си директно чрез официалния уебсайт на производителя. По този начин гарантирате, че се снабдявате с качествен продукт директно от оторизиран източник. Това не само гарантира качеството, безопасността и ефективността на продукта, но също така ви предпазва от възможността да се сблъскате с фалшиви или некачествени алтернативи, които може да са налични другаде.

Dermal официален производител за България

Основна грижа на оторизирания производител на Dermal крем в България е е безопасността и удовлетвореността на неговите клиенти. За да постигне това, производителят не разпространява неговия продукт чрез онлайн търговци на дребно или аптеки на трети страни. Този избор е продиктуван от факта, че тези платформи често налагат значителни надценки върху продуктите, което в крайна сметка води до завишени цени. Освен това съществува значителен риск клиентите да закупят фалшиви или подправени стоки.

Препоръчваме да посетите официалния уебсайт на продукта за всички ваши нужди, свързани с него. Чрез директното закупуване от официалната онлайн платформа клиентите могат да бъдат сигурни, че ще получат качествен продукт. Този подход дава възможност да се поддържа контрол върху цените и легитимността на продуктите, като по този начин се осигурява постоянно задоволително изживяване при покупка за купувачите.

Ограничени количества!
dermal krem mneniq
Erectil
Официалният производител предупреждава: Поради големия интерес количествата се изчерпват бързо. Не чакайте последния момент и поръчайте още днес!
Официален уебсайт
Отстъпка -50%
Само на официалния уебсайт

Как да поръчате Dermal безопасно и лесно

Можете да направите покупката си използвайки опцията за плащане с наложен платеж, елиминирайки всички рискове, свързани с попадането на информация за вашата карта в неподходящи ръце.

Следвайте тези 5 стъпки за извършване на поръчката:

 1. Посетете официалния уебсайт на производителя на Dermal.
 2. Разгледайте предоставената информация, включително инструкции за употреба и клинични проучвания.
 3. Попълнете формуляра за поръчка, като предоставите само телефонния си номер и името си. Бъдете сигурни, че не се изисква чувствителна информация, като например данни за банковата ви карта или лична информация.
 4. В рамките на 24 часа след подаване на поръчката един от нашите оператори ще ви се обади, за да потвърди адреса ви за доставка.
 5. Насладете се на удобството на безплатната доставка на Дермал от нашата надеждна куриерска служба, с възможност за плащане в брой при доставката, което гарантира безпроблемно преживяване.

Дермал Крем измама или наистина работи?

Dermal е легитимен продукт, който се придържа към стандартите на ЕС и не е измама. Някои неблагоприятни коментари могат да произтичат от закупуването на фалшиви версии на продукта. Следователно е препоръчително да се правят покупки изключително от официалния уебсайт на производителя.

Dermal мнения, отзиви във форуми, проверени потребители

В действителност съществува спектър от мнения, както благоприятни, така и неблагоприятни, относно Dermal в различни канали и платформи. Ето няколко примера:

Аз съм 35-годишна медицинска сестра и бих искала да споделя личния си опит с Дермал крем за псориазис. Като професионалист в областта на здравеопазването съм се сблъсквала с пациенти, борещи се с псориазис, и съм била пряк свидетел на пораженията, които той оказва върху цялостното им благосъстояние. За да се справя със собствения си псориазис, реших да изпробвам Dermal и резултатите надминаха очакванията ми. Този гел ефективно намали възпалението на кожата, като осигури облекчение на сърбежа и дразненето. Освен това той значително подобри външния вид на псориатичните лезии. Удовлетвореността ми от Dermal е голяма и аз го препоръчвам с цялото си сърце на всеки, който търси ефикасно средство за лечение на псориазис.

Мария, на 35 години

Като 42-годишен учител се борих с дискомфорта и видимите последици от псориазиса върху кожата ми за продължителен период от време. Наскоро започнах да използвам Дермал гел против псориазис и съм въодушевена от трансформациите, които наблюдавам. Кремът облекчи сърбежа и възпалението на кожата, като значително повиши качеството ми на живот. Псориатичните лезии омекнаха и намалиха размера си, което доведе до чувство на облекчение и самоувереност. Благодарността ми за откриването на Dermal е огромна и безрезервно бих го препоръчал на всеки, който търси ефикасно средство за лечение на псориазис.

Иван, на 42 години

Avatar photo
Елена Петрова

Елена Петрова е напълно убедена в важността да се грижим за тялото и ума, и затова се потапя в постоянното търсене на естествени продукти, които могат да подобрят качеството на живот. Със строг и подробен подход тя подробно оценява всеки продукт, анализирайки неговата композиция, ефективност и потенциални ползи.

Articles: 42

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *